HTML

Ezt mondjátok

Adatkelet

Statisztika, adatok, de főképp az értelmük halandóknak

Disclaimer

I review for the O'Reilly Blogger Review Program

Gyorsjelentés a magyar szocappokról - iWiW alkalmazások 2009. október

2009.10.22. 11:22 soobrosa

Az alábbi rövid elemzést az október 9-ei nyilvános információk alapján készítettem, a havi változásokat természetesen a szeptember 9-i adatokkal számoltam, legközelebb nem kések két hetet.

Alkalmazások toplistája

A top 10 változatlan, a Machopoker (Soop) havi 14%-os növekedése, és a Zene Doboz (Idea) majd 12%-os növekedése lóg ki a mezőnyből (medián 7,6%). A 85 alkalmazásból a top 12 adja az összes installált példány 80%-át.


 
A 11. helyen kiugró, 126%-os növekedést produkált a Küldj egy piát! (Soop). A top 20 alkalmazásban kimagasló terjedést ért el a 13. helyen a Birizga (Soop) havi 87%-os növekedéssel, és a Texas Holdem Póker (gamedesire.com) a 18. helyen 48%-os felhasználói szám növekedéssel (medián 8,8%).

A medián felhasználószám felett jól pörög még az Akasztófa (ca), a Lovehunter (partnet), a Meztelen igazság (Gyerák Róbert, Terray Tamás), az alsó traktus feltörekvői pedig a Gemswapper, a My Fresh Bag, a Space Bomber és a Pannon GTK.

Alkalmazásfejlesztők toplistája

A fejlesztők meghatározó része csak egy alkalmazást készített, öten készítettek két alkalmazást, alább a kettőnél többet fejlesztők toplistája – a kukori.cát azért bevettem még a listába. Azokat az alkalmazásokat is bevettem az összesítésbe, amelyeket a készítők ismereteim szerint alvállalkozóként készítettek, ha valamit kihagytam, kommenteljetek.

A Kreatív legismertebb online/interaktív ügynökségeinek listáin szereplő 6 ügynökség által készített alkalmazások száma ismereteim szerint: 0.

(Köszönöm ct és crrr segítségét.)  

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw statisztika alkalmazás szociális vizualizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://adatkelet.blog.hu/api/trackback/id/tr681467299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása